REGION


Govor povodom prijema NIN-ove nagrade kritike za roman godine 2019, „Pas i kontrabas“.

Zar BiH ne sme da menja svoj Ustav bez da pita svoje susede, Srbiju i Hrvatsku, koji joj baš i nisu prijateljski naklonjeni? Naravno da sme, ocenjuje u autorskom tekstu za DW Kristijan Švarc Šiling.

29. januar 2020.Media Marketing

U vreme Instagrama, veb-sajtova, klikova, influensera, Netflixa i obilja još uvijek prisutnihTV kanala, potpuno se menjaju pravila kako danas potrošači biraju brendove

28. januar 2020.NovostiPolitikaRegion

Predsednik SDSS dr Milorad Pupovac: Hrvatska najpre treba da raščisti u svom dvorištu kada je u pitanju pogled na istorijske događaje. Nijedno otvoreno pitanje nije rešeno.

28. januar 2020.Media Marketing

Marketinški stručnjak je već nekoliko puta davao pesimsitične prognoze. U svom najnovijem prilogu ističe tri pozitivna trenda, odnosno, kako ih on naziva, tri dobre vijesti.

28. januar 2020.DanasEkologijaRegion

Grad Skoplje uveo je besplatan prevoz u gradskom saobraćaju i udvostručio cene parkinga, u sklopu hitnih mera za smanjenje enormnog aero-zagađenja.

27. januar 2020.Oslobođenje

Kažu svi da je historija učiteljica života, ali očito da mi nismo dobri đaci, jer iste greške ponavljamo iz generacije u generaciju – zaključio je Finci

27. januar 2020.KomentarOslobođenje

Potpuno je nepodnošljivo slušati demokratske i ljudskopravaške fraze od ljudi koji u svojim zemljama dopuštaju relativizaciju jasenovačkog logora i legitimiranje narativa o nekakvom komunističkom logoru na tom mjestu i gotovo sanatoriju za vrijeme NDH

27. januar 2020.BukaKultura

Mnogi ljubitelji pisane riječi kupuju knjige sa namjerom da ih pročitaju, ali većina tih knjiga završi na policama, godinama skupljajući prašinu.

27. januar 2020.BukaSport

Samo je Brajantu na oproštaju svijet stajao tako mirno kada je šutirao slobodna bacanja za kraj.