PRAVILA KORIŠĆENJA

Korišćenjem bilo kog dela Javni servis (javniservis.net) sajta, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

Ni jedan deo sajta Javni servis ne sme se koristiti u nezakonite svrhe.

Javni servis prenosi vesti i komentare posetiocima u dobroj nameri.

Sve sadržaje sajta Javni servis koristite na vlastitu odgovornost i Javni servis se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Javni servis pruža svojim posetiocima između ostalog i servis probrane agregacije sadržaja u dobroj nameri.

Javni servis prenosi vesti i tekstove sa drugih sajtova uz navođenje izvora. Sajt Javni servis nema autorska prava nad delom sadržaja koje prenosi i nije odgovoran za njihovu sadržinu.

Javni servis sadrži likove do sadržaja drugih sajtova, te i pored toga šte ste na neki sajt upućeni klikom na link  sa sajta Javni servis, on se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan sajta.

Ukoliko smatrate da su Javni servis povredili vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem vašeg sadržaja, molimo vas da nas kontaktirate na mejl info@javniservis.net.

Politka privatnosti

Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima, a u vezi su pretraživanja, prikaza reklamnog sadržaja i otvaranja stranica na sajtu glasnik.net.

Ova Politika privatnosti dopunjuje Pravila korišćenja na ovom sajtu i menja je u delu koji se odnosi na zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju usklađivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

Podatke o vama prikupljamo isključivo u svrhu omogućavanja pretraživanja sadržaja sajta, plasiranja reklamnog sadržaja i boljeg pregleda našeg sajta.

Vaše podatke možemo otkriti ili podeliti sa određenim državnim organima ako se to od nas zahteva na osnovu zakona. Takođe iste možemo otkriti i na osnovu na zakonu utemeljene, pisane, sudske ili druge odluke državnog organa kojom se na osnovu relevantnih propisa može omogućiti uvid u Lične podatke.

Cookies (Kolačići)

Na našem sajtu nalaze se kolačići i trećih strana koji vam omogućavaju da na lakši način koristite sajt i krećete se po istom. Neki od tih kolačića se koriste i u svrhu analitike (Google Analytics), plasiranja određenih reklama (Google Adsense) ili prikaza određenih vesti (Serverski kolačići).

U svakom trenutku možete uložiti prigovor u vezi sa obradom vaših ličnih podataka, nacionalnim telima za zaštitu ličnih podataka u vašoj zemlji kao i regulatornom telu za zaštitu podataka o ličnosti u Luksemburgu.

Promena pravila korišćenja

Javniservis.net zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuju ova Previla korišćenja. O važnim promenama i dopunama Javniservisk.net može obavestiti korisnike putem mejla ili objavljivanjem na sajtu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na “Javniservis.net” sajtu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišćenja kao i politici privatnosti.