Untitled-1-1-1280x720.jpg
Djordje Jokic28. September 2023.
Povodom brojnih dezinformacija oko budućnosti OŠ "Vladislav Ribnikar" i Memorijalnog centra, Nina Kobiljski, Emina majka je vrlo precizno objasnila kako ona vidi situaciju u koju su dovedeni svi i roditelji ubijene dece i roditelji dece koja i dalje pohađaju ovu školu
Lampioni-1280x853.jpg
Djordje Jokic14. September 2023.
Drugari, porodica, prijatelji, roditelji ubijene dece i sestre njihovog čuvara, okupili su se sinoć na beogradskom Omladinskom stadionu  da obeleže 14. rođendan Sofije Negić. (stadion je odabran iz praktičnih razloga zbog čistog prostora ka nebu). Okupljene su  sve porodice da bili svi zajedno, kao sto su deca tamo negde gore, da zajedno dele tugu i posalju poruku da su svi jednaki. 
Veran-Matic-kropovano.jpg
Djordje Jokic28. August 2023.
Pre mesec dana sam od jednog državnog sekretara dobio informaciju kako je pouzdano da je presuda oslobađajuća, a potom još od nekoliko naših kolega novinara koja prate različita suđenja, tako da je u ovom trenutku izvesnije da je presuda oslobađajuća nego neka druga, potvrđujuća ili druge zatvorske kazne, kaže predsednik Komisije za istragu ubistava novinara Veran Matić za Novi magazin.