Joga Ganesha: Obuka za instruktore joge

13. January 2022.
Ako si zaljubljenik u jogu i želiš da zaroniš duboko u njene istine, onda je krajnje vreme da upišeš obuku za instruktore joge.
271762998_4937455769649953_1992088606840631866_n

Ako si pak već instruktor, onda znaš da je ključ napretka u jogi stalno učenje i istraživanje, a mi ti nudimo priliku da proširiš svoja znanja i izbrusiš svoje veštine na naprednoj obuci. Naša škola registrovana je u Američkoj joga alijansi, najvećem i najeminetnijem jogičkom udruženju. Samim tim, sertifikat koji se dobija priznat je svuda u svetu.

Budući da smo prva registrovana škola vinjasa joge u Srbiji, znamo kako da sistematično i metodično podučavamo i druge tom stilu joge. Iako je vinjasa stil joge dominatni stil na obuci, znanja i veštine koje ćeš steći kao i sloboda i sveobuhvatnost koju pruža ovaj stil, omogućava ti da pronađeš sopstveni autentični izraz i da samouvereno vladaš kako dinamičnim tako i mirnijim načinom vođenja časova joge.

Naučićeš anatomiju, asane, pranajamu, filozofiju joge, relaksaciju, sekvenciranje i to na interaktivan, praktičan i pristupačan način. Jer, teorija je neupotrebljiva ako ne umemo da je praktično primenimo i ako je iskustveno ne proverimo.

Osim toga, ovaj kurs je pre svega transformativno iskustvo. Obuke se ne zovu slučajno “Zaplovi u ritmu promene”. U osnovu vinjasa joge utkan je princip promene. Vinjasa joga nas uči da ostanemo otvoreni ka spontanosti života i neposrednom iskustvu života i time obogatimo sopstveni razvoj. Jer, promena je jedino izvesna a jednom kad zaplovimo u ritmu promene, otvaramo se za beskrajne mogućnosti.

Osnovna obuka je namenjena svima koji vežbaju jogu godinu dana predano i posvećeno. Napredna obuka je za sve one koji su već završili osnovnu obuku i vode časove joge najmanje godinu dana. Obuke možeš da pohađaš uživo ili online.

Zaplovi sa nama od 5. februara, prijave su otvorene do 25. januara. Piši nam jogastudioganesa@gmail.com.

Izvor: Facebook stranica Joga studija Ganesha

Click