Memorijalno takmičenja za mlade kompozitore „Andrija Čikić“ dobilo finalni izgled plakete

13. November 2023.
Finale prvog memorijalnog takmičenja za mlade kompozitore „Andrija Čikić“ održaće se u utorak, 14. novembra u 20 časova u zadužbini Ilije M. Kolarca. Ulaznica ima još i besplatne su. Potrebno je samo da dođete do biletarnice Kolarca gde će vas karte čekati da ih preuzmete i da na taj način podržite mlade kompozitore.
Andrija Čikić (1)

 

Postoji dan, kada utihne i zastane baš sve, kada ni hiljade zvezda ne mogu nadjačati sjaj i toplinu jednog beskrajnog talenta, Niti lepotu bezgrešnog dečjeg osmeha, …samo za taj dan…

Memorijalno takmičenje mladih kompozitora “Andrija Čikić” je podeljenjo u dve kategorije – za decu od 10-14 godina i za decu od 14-18 godina. Cilj je da se ne zaboravi ime Andrije Čikića i da se podstakne kreativno izražavanje kod ,mladih.

Paralelno sa takmičenjem organizujemo i izložbu umetničkih fotografija Andrije Čikića koji je posedovao dar i ambiciju da se bavi i drugim oblastima umetnosti, sportom itd. Na izložbi će biti predstavljeno oko 40 radova.

Program počinje u 19 časova kada će biti otvaranje izložbe Andrijinih umetničkih fotografija u Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine.

Pokrovitelj: Ministarstvo kulture Republike Srbije
Organizator: Zadužbina Ilije M. Kolarca
Studio Kolarac, Orange studio, Copy Planet, Art of blossom, Studio Kolarac
Generalni medijski pokrovitelj: Radio-televizija Srbije

Click