Veliko finale prvog memorijalnog takmičenja za mlade kompozitore „Andrija Čikić“ u održaće se u zadužbini Ilije M. Kolarca (VIDEO)

9. November 2023.
Postoji dan, kada utihne i zastane baš sve, kada ni hiljade zvezda ne mogu nadjačati sjaj i toplinu jednog beskrajnog talenta, Niti lepotu bezgrešnog dečjeg osmeha, ...samo za taj dan...
Andrija Čikić
Andrija Čikić. Foto: Snimak ekrana

FINALE PRVOG MEMORIJALNOG TAKMIČENJA ZA MLADE KOMPOZITORE „ANDRIJA ČIKIĆ“ U ZADUŽBINI ILIJE M. KOLARCA u Utorak, 14. Novembar u 20 časova.

Memorijalno takmičenje mladih kompozitora “Andrija Čikić” je podeljenjo u dve kategorije – za decu od 10-14 godina i za decu od 14-18 godina. Cilj je da se ne zaboravi ime Andrije Čikića i da se podstakne kreativno izražavanje kod ,mladih.

 

 

Paralelno sa takmičenjem organizujemo i izložbu umetničkih fotografija Andrije Čikića koji je posedovao dar i ambiciju da se bavi i drugim oblastima umetnosti, sportom itd. Na izložbi će biti predstavljeno oko 40 radova.

Otvaranje izložbe Andrijinih umetničkih fotografija u 19 časova u Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine. Besplatne ulaznice možete uzeti na biletarnici Kolarca

Pokrovitelj: Ministarstvo kulture Republike Srbije
Organizator: Zadužbina Ilije M. Kolarca
Studio Kolarac, Orange studio, Copy Planet, Art of blossom, Studio Kolarac
Generalni medijski pokrovitelj: Radio-televizija Srbije

Click