MILENIJUM TIM kupuje Specijalnu bolnicu 12. septembra

28. August 2019.
U Stacionaru se već govori o «crnom septembru» za zaposlene, mada se lakoverni pojedinci teše otpremninom koja će u proseku iznositi 6.000 evra po radniku, dok ogromna većina strahuje od gubitka posla - objašnjava sagovornik InfoVranjskih
stacionarvr_11.jpg
Fotografija preuzeta sa portala Vranjske

«Milemium team» potpisaće 12. septembra ove godine kupoprodajni ugovor u postupku privatizacije Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji, saznaju InfoVranjske.
– Toga dana «Milenium team» zvanično postaje vlasnik Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji, pa će tada biti poznate i pojedinosti vezane za prve poteze novog vlasnika i smernice dalje razvojne perspektive ove zdravstvene ustanove – saopštava sagovornik InfoVranjskih iz banjskog Stacionara.
Po ovom izvoru, «60 zaposlenih sa strahom i zebnjom očekuju 12. septembar».
– U Stacionaru se već govori o «crnom septembru» za zaposlene, mada se lakoverni pojedinci teše otpremninom koja će u proseku iznositi 6.000 evra po radniku, dok ogromna većina strahuje od gubitka posla – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.
Osim potpisivanja kupoprodajnog ugovora u postupku privatizacije Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji, 12. septembra će u Beogradu biti privatizovana još jedna, Kuršumlijska Banja, koju je kupila kompanija «Planinka Prolom voda», poznata po uspešnom razvoju i turističkom bumu Prolom Banje i Lukovske Banje.
S. Kostić

Članak je prenet sa portala Vranjske.

Članak je prenet sa portala Vranjske.

Click