Обрадовића напуштају најближи сарадници у Чачку

22. July 2019.
Саопштењем за медије данас се огласио Игор Трифуновић, један од двојице повереника СНС-а за Чачак, који је председник Скупштине Града Чачка у чијем раду већ неколико месеци не учествују опозициони одборници.

Предмет његовог обраћања јавности је актуелна ситуација у Српском покрету Двери, онако како је он види.

– После оставке одборника Двери и најаве још неколицине одборника о повлачењу из политике оцењујем се Двери налазе у расулу. Наиме близак сарадник и  одборник у Скупштини града ове политичке групације је напустио Бошка Обрадовића највероватније незадовољан самовољом лидера Двери и политиком коју  заступа а то своје незадовољство је испољио и на друштвеним мрежама. Дешавања у републичком парламенту и одлазак посланика Шеварлића, Радојичића и Нога пресликала су се и на локални парламент где су до сада Двери напустили одборници Ћурчић, Тановић, Штављанин а сада и Милош Ракоњац. По мојим сазнањима постоји огромно незадовољство и међу осталим одборницима и само је питање дана када ће га и они напустити – наводи Игор Трифуновић у свом саопштењу.

Да ли је намера локалног функционера СНС-а да себе прикаже као доброг познаваоца ситуације у једној од чачанских опозиционих странака или је у питању баратање са провереним информацијама како би се ослабила опозиција, остаје на грађанима чачка да процене.

Несумњиво је да су Двери, ипак, омиљена тема Трифуновића, јер како каже у свом саопштењу он зна и цео историјат „пропадања“ ове опозиционе странке у Чачку.

– Крах Двери у Чачку отпочео је још 2017. године, после поражавајућих резултата на председничким изборима на којима је Бошко Обрадовић изгубио скоро 10.000 гласова у односу на претходне изборе. Приступањем СЗС и формирањем коалиције са Ђиласом, Јеремићем и Тадићем и изласком из републичког и локалног парламента Обрадовић је и званично угасио Двери – каже Игор Трифуновић.

Članak je prenet sa portala Ozonpress.

Članak je prenet sa portala Ozonpress.

Click