„Daću za tebe i tvoju porodicu 30 hiljada evra, videćeš ti ko sam ja“

9. September 2022.
Dejan Nikolić Kantar preti i u zatvoru pripadniku službe obezbeđenja.
vlcsnap-2022-07-13-11h21m18s068
Dragan Nikolić Kantar

Zbog pretnji vlasnici i zaposlenima u OK radiju u Vranju, višestruko osuđivani Dejan Nikolić Kantar, nalazi se u pritvoru od 17. juna. Pretnje je ponovio i 16. avgusta na glavnom pretresu, zbog čega je podneta nova prijava za pretnje.

Nasilničko ponašanje demonstrira i u Centralnom zatvoru u Beogradu. Prema saznanjima, on je dan posle suđenja i ponovljenih pretnji, 17. avgusta, prilikom redovnog odlaska u kantinu, galamio na radnike kantine. Kada je upozoren od strane pripadnika službe obezbeđenja na poštovanje kućnog reda, Dejan Nikolić Kantar mu je uputio uvredljive reči i to više puta: „Pičko jedna, udari me ako smeš, jebem te u usta, smradu jedan“, „daću za tebe i tvoju porodicu 30 hiljada evra, videćeš ti ko sam ja“.

U Centralnom zatvoru se povodom ove pretnje vodi disciplinski postupak protiv pritvorenika, a o ovom događaju obavešten je i nadležan sud.

Očekuje se reakcija tužilaštva. Ovo je još jedna u nizu pretnji, izrečenih uz prepoznatljive uvrede.

Podsećamo da je 5.septembra odloženo suđenje Dejanu Nikoliću zbog pretnji načelniku Policijske uprave u Vranju, sa sličnim vokabularom:

„Zapamtićeš ti mene, i tebe će neko da sredi… i tvoja deca će da ispaštaju…”,

Click