COCA COLA donirala Surdulici MILION DINARA

27. April 2020.
Coca – Cola sistem donirao je Crvenom krstu Surdulica novčana sredstva u iznosu od 1.000.000 dinara za podršku Surduličanima u borbi protiv pandemije virusa COVID-19, saopštila je ta opština.
giorgio-trovato-cGgb4yIfLiM-unsplash
Foto: Giorgio Trovato/Unsplash

Na ovaj način, kaže se u saopštenju, obezbeđeni su paketi pomoći za najugroženije kategorije stanovništva i podeljena neophodna sredstva za zaštitu svim građanima.

– U svoje lično ime i u ime svih građana Surdulice želim da se zahvalim Coca – Cola sistemu koji je kao i mnogo puta do sada pokazao kako možemo širiti dobrotu i ljubav i promovisati jednakost i zajedništvo. U ovom vremenu pandemije ujedinjeni smo željom da očuvamo zdravlje svih nas. Danas smo povezani kroz brigu o svojim bližnjima, svojim komšijama, prijateljima i svim našim sugrađanima. Coca-Cola sistem je primer odgovorne kompanije i pouzdanog partnera na kog možete uvek da računate, a naročito kada je teško – izjavio je Novica Tončev, predsednik opštine Surdulica i narodni poslanik.

Crveni krst Surdulica u saradnji sa opštinom Surdulica donirao je 2.500 paketa pomoći sa hranom, sredstvima za higijenu i medicinskim alkoholom najugroženijim grupama ljudi, a svim građanima gradskih i prigradskih naselja maske, rukavice, med i sredstva za dezinfekciju.

Članak je prenet sa portala Vranjske.

Članak je prenet sa portala Vranjske.

Click