Otvoren konkurs za petnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

21. January 2022.
Trag fondacija otvorila je konkurs za petnaestu, jubilarnu VIRTUS nagradu za filantropiju, čiji je cilj da podrži kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedince koji su tokom prethodne godine činili dobra dela, pokretali filantropske inicijative i tako doprinosili razvoju zajednica.
website-featured-image_vizual

Već petnaest godina tragamo za dobročiniteljima koji su svojim humanim delima pomogli ljudima kojima je to bilo potrebno i tako doprineli rešavanju problema zajednica u kojima žive i posluju. Cilj nam je da njihovo dobročinstvo podržimo i istaknemo, kako bismo im odali priznanje i inspirisali druge da iniciraju slične filantropske aktivnosti u budućnosti. Veoma smo ponosni na to što je VIRTUS nagrada za filantropiju prepoznata kao prestižno priznanje za sve dobre ljude i predstavnike poslovnog sektora. Svake godine povećava se broj prijava, što pokazuje da je VIRTUS nagrada stekla ugled u društvu. Mi želimo da verujemo i da je dala doprinos razvoju ideje filantropije u Srbiji i stvaranju nekog boljeg sveta – izjavila je Marija Mitrović, direktorka za filantropiju i partnerstva Trag fondacije.

VIRTUS nagrada za filantropiju uspostavljena je sa namerom da se javnosti predstave dobra dela, stoga pozivamo građane i građanke, neprofitne organizacije, medije, PR i marketinške agencije, kao i kompanije i preduzeća da nominuju kandidate za nagradu do 10. februara 2022. godine.

Više informacija o prijavi i nagradi možete naći na linku tragfondacija.org/virtus-nagrada.

Nagrada se dodeljuje u 5 glavnih kategorija:

  • Nagrada za korporativnu filantropiju
  • Nagrada za malo i srednje preduzeće
  • Nagrada za dugoročno partnertvo između poslovnog i civilnog sektora
  • Nagrada za individualnu filantropiju
  • Nagrada za mlade filantrope

Dodela VIRTUS nagrada za filantropiju za 2021. godinu realizuje se uz finansijsku podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

Click