Mi ćemo naukom promeniti svet!

9. Jun 2021.
Mi smo III-2, jedno zanimljivo, maštovito i kreativno odeljenje. Volimo da učimo, da istražujemo, uživamo u nauci.
OS-Mihailo-Petrovic-Alas-fotografija-1
Foto: osmpalas.edu.rs

Izvor: Donacije.rs

Iako smo još mali, već sada osvajamo nagrade na takmičenjima, a osmislili smo i uradili već mnogo projekata. Često vreme provodimo u prirodi, bavimo se planinarstvom i važno nam je da naučimo ljude da brinu o prirodi. Ipak, kao i sva deca, najviše volimo da se igramo i da stvaramo.

Želimo da od naše učionice napravimo NAUČNI KUTAK, da imamo svoju laboratoriju, materijale za eksperimente, posude, lavabo, da napravimo ormare za sve te naše stvari i police za knjige koje koristimo za učenje i istraživanje. Zanima nas i Svemir, pa smo smislili da nam maketa Sunčevog sistema bude na plafonu.

U našoj školi postoje kabineti i laboratorija, ali mi, učenici mlađih razreda, ne možemo to da koristimo. Ako mi sada sve ovo kupimo, svi drugari od 1. do 4. razreda će moći da se bave naukom, a da nam usput bude i zabavno.

Zbog toga nam je potrebna vaša pomoć. Ako se pitate da nam pomognete kako, e, pa to je lako. Vi nama podrškicu, a mi vama nagradicu.

Ukoliko donirate, u znak zahvalnosti od nas dobijate simbolične nagrade:

500 RSD – dobijate Zahvalnicu koju su kreirali i napravili učenici

1.000 RSD – dobijate Bookmarker i Zahvalnicu koju su kreirali i napravili učenici

2.000 RSD – dobijate tri ekološke olovke sa semenom za sađenje drveta, Zahvalnicu koju su kreirali i napravili učenici, a i Vaše ime i prezime ili ime Vaše firme će se naći na našem „Zidu zahvalnosti donatorima“, koji će biti postavljen godinu dana u holu naše škole.

5.000 RSD – dobijate platnenu torbu sa printom zahvalnosti (smanjimo ujedno i korišćenje plastičnih kesa), Zahvalnicu koju su kreirali i napravili učenici, a i Vaše ime i prezime ili ime Vaše firme će se naći na našem „Zidu zahvalnosti donatorima“, koji će biti postavljen godinu dana u holu škole.

10.000 RSD – dobićete sadnicu drveta koju ćemo vam mi posaditi na imanju „Kuće Zornića“, a ispod drveta postaviti pločicu sa Vašim imenom ili porukom koju želite. Dobićete i Zahvalnicu koju su kreirali i napravili učenici, a i Vaše ime i prezime ili ime Vaše firme će se naći na našem „Zidu zahvalnosti donatorima“, koji će biti postavljen godinu dana u holu škole.

A za donaciju od 100.000 RSD, dobijate specijalnu nagradu:  jednodnevni team building u prirodi sa učiteljicom Ljiljom i njenim đacima, za grupu do 30 ljudi. Organizovana planinarska tura, društvene i kolektivne igre na otvorenom i piknik u prirodi. Ovo je jedinstveno iskustvo, jer niko ne ume bolje da organizuje zabavu i druženje od dece i da vas nauči kako da timski sarađujete. Dobijate i Zahvalnicu koju su kreirali i napravili učenici, a i Vaše ime i prezime ili ime Vaše firme će se naći na našem „Zidu zahvalnosti donatorima“, koji će biti postavljen godinu dana u holu škole.

Naš budžet je: 270.000 RSD

Materijal, posuđe i pribor za laboratoriju i eksperimente – 40.000 RSD

Nameštaj (ormari, police, čiviluk, ormar za lavabo, lavabo, bojler, vrata sa montažom, materijal za farbanje prozora, prevoz, majstori) – 180.000 RSD

Maketa Sunčevog sistema – 20.000 RSD

Pokloni zahvalnosti – 15.000 RSD

Porez, poštarina, provizija – 15.000 RSD

Kampanju možete da podržite online donacijom klikom na dugme DONIRAJ. Sva pravna lica koja žele da doniraju preko računa mogu da nam se obrate putem emaila na info@donacije.rs.

Članak je prenet sa portala Donacije,rs.

Share