CarGo sa studentima u akciji za najstarije i najugroženije sugrađane

17. March 2020.
Nakon uvođenja vanrednog stanja i molbe starijim sugrađanima da ostanu kod kuće, kompanija CarGo je danas sa studentima više fakulteta najavila pokretanje studentskog volonterskog servisa, koji će od srede pomagati najstarijim i najugroženijim građanima.
cargo akcija
Foto: CarGo

Kako će funkcionisati akcija:

„Servis na točkovima“ će startovati od srede kada stariji sugrađani i njihovi najbliži u njihovo ime mogu da se jave na:

  • Brojeve telefona 061 174 4353 ili 064 401 7829
  • Na e-mail pomocnajstarijima@gmail.com

Porudžbine će se primati od 8 do 12 časova, a isporuka će se raditi svakog dana od 12 do 18 časova.

CarGo je obezbedio automobile, gorivo i početni kapital za kupovinu namirnica, a studenti koji će biti potpuno zaštićeni maskama će dostavljati tražene namirnice na navedene adrese.

“Država je proglasila vanredno stanje, donete su određene mere i nadležni su apelovali na sve nas. Kao pojedinci, kompanije i organizacije, kao društvo moramo da odgovorimo na apele naše zemlje i pokažemo rast solidarnosti. Mi smo čuli poziv u pomoć i potpuno smo na raspolaganju Srbiji i njenim građanima.”

Vreme je da pokažemo solidarnost!

Ukoliko ste student i želite da pomognete, kompanija CarGo vas poziva da im pišete na gore navedeni mail i pridružite se akciji u kojoj mladi pomažu starijim sugrađanima!

CarGo mere opreza zbog korona virusa

Obaveštavamo Vas da je usled proglašenja vanrednog stanja zbog pandemije virusa COVID-19 CarGo primenio više mera predostrožnosti kako ne bi bilo ugroženo zdravstveno stanje svih članova Udruženja CarGo.

Mere koje smo preduzeli:

– Kako bi Vaše i zdravlje našeg člana koji pruža uslugu bilo sačuvano CarGo automobili idu na spoljno i unutrašnje pranje i dezinfikuju se više puta dnevno

– Svi pružaoci usluge u automobilima imaju obezbeđeno dezinfekciono sredstvo ili vlažne maramice koje uvek možete koristiti u toku trajanja usluge

– Zbog ograničene ponude na tržištu, CarGo svakodnevno radi na nabavci više hiljada dezinfekcionih sredstava koja će se u najskorijem roku naći u automobilima

– Naši članovi će Vas ljubazno zamoliti da ne sedate na suvozačevo mesto, već pozadi. Mnogo je sigurnije za oboje ukoliko budete sedeli makar na 1 metar razdaljine

– U automobilima, prozori su konstantno otvoreni kako bi se prostor luftirao

– Zamolićemo Vas da pre i nakon završene usluge dezinfikujete ruke

Click