Međunarodna mreža poslovnih žena: Zajedno činimo razliku

2. April 2021.
Besplatna online konferencija Međunarodne mreže poslovnih žena – Mentalna vitalnost poslovnih žena i poduzetnica.
womcom-naslovna-750x375

Žene poduzetnice i sve poslovne žene de u novonastalim uvjetima pandemije suočavaju s dodatnim pritiscima (nesigurnost i neizvjesnost poslovanja, briga o obitelji u uvjetima rada od kuće, nemogućnost širenja i održavanja svog poslovanja…), koji dovode do dodatnog stresa i disbalansa mentalnog i fizičkog zdravlja.

Konferencija se održava 15. travnja online od 10 do 13 sati.

Sigurnost, optimizam, samopoštovanje, prihvaćanje sebe i drugih, vjera u ono što radimo, pronalaženje zadovoljstva u aktivnostima koje biramo, kapacitet za suočavanje s lijepim i manje lijepim događajima u životu dio su naše mentalne snage i odraz mentalnog zdravlja.

Mentalna snaga pojedinca prepoznaje se i u posustajanju, nezadovoljstvu, pesimizmu, pogrešnim izborima za sebe i okolinu, nemogućnosti nošenja s teškim situacijama i životnim događajima, niskom samopoštovanju, depresiji i drugim simptomima. Stoga se danas zna da je mentalno zdravlje dio našeg općeg zdravlja te da predstavlja iznimno važan izvor snage i sigurnosti za pojedinca, ali i za odnose u obitelji i društvu.

Opće zdravlje, a tako i mentalno zdravlje, preduvjet je i temeljna odrednica kvalitete života i produktivnosti.

Smatramo ovu temu izrazito važnom, o njoj je potrebno govoriti jasno i glasno i međusobno razmjenjivati znanja i iskustva koja nam mogu pomoći da razvijemo mentalnu fleksibilnost i sačuvati svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Osigurajte svoje mjesto na konferenciji prijavom na mail: mreza@mrezazena.com ili klikom na linkhttp://bit.ly/1žene

Program konferencije možete vidjeti ovdje: Konferencija 2021. – Mentalna vitalnost poslovnih žena i žena poduzetnica – Mreža žena (mrezazena.com)

Click