Počela prodaja karata za sedmi Bečejski festival monodrame

1. October 2019.
Bečejski festival monodrame „Be:femon“, po sedmi put, će se održati u Gradskom pozorištu Bečej od 16. do 19. oktobra. Bečejska publika će imati priliku da pogleda čak sedam monodrama u okviru takmičarskog programa.
befemon2019-e1569927541516-678x375

Svečano otvaranje festivala zakazano je za sredu, 16. oktobra od 20 časova, nakon čega će uslediti prva monodrama u takmičarskoj selekciji, a u pitanju je predstava „Jul“ Nataše Tapušković. Ovogodišnji „Be:femon“  svečano će otvoriti Neda Arnerić, jedna od najznačajnijih glumica jugoslovenskog filma i pozorišta. Pre samog otvaranja posetioci će imati priliku da prisustvuju razgovoru sa glumicom, od 18 sati, u Kreativnom centru Gradskog pozorišta Bečej.

Drugog dana festivala prisutnima će se predstaviti glumica Danka Sekulović u monodrami „Not the Right Leg“, dok će se od 20 časova igrati predstava „Pu spas za sve nas“ Jelene Puzić, koja je rađena po motivima dnevnika Diane Budisavljević. Narednog dana, u petak 18. oktobra, igraće se monodrame „Baš ti baš tu“ Vanje Matujec (od 17 časova) i „Dnevnik jednog ludaka“ koju izvodi Dušan Matejić (od 20 sati).

Poslednjeg dana „Be:femona“ publika će, od 17 sati, imati priliku da pogleda monodramu na mađarskom jeziku pod nazivom „Čovek sa cvetom u ustima“ koju izvodi glumac Molnar Zoltan, a od 20 časova će, poslednja u okviru takmičarskog programa, na scenu stati glumica Marija Đajić u monodrami „Hasanaginica“.

Cena ulaznica za pojedinačne predstave iznosi 200 dinara, a komplet ulaznica za svih sedam predstava koštaće 1000 dinara. Karte se mogu rezervisati na broj telefona 021 6915-336 ili putem mejla pozoristebecej@gmail.com.

Članak je prenet sa portala Moj Bečej.

Članak je prenet sa portala Moj Bečej.

Click