Џенан Лончаревић о Тв Форум – Прозор у свет оних који не живе у Пријепољу

15. October 2019.
Телевизија Форум је једини прозор у свет што се мене тиче и што се тиче неких људи који воле овај град, а не живе у Пријепољу.
Dzenan-Loncarevic.jpg
Fotografija preuzeta sa portala Foruminfo

Поменућу мог брата који прати све оно што ви напишете и објавите. Ако ико преноси стање у Пријепољуи сва она дешавања у Пријепољу како треба, то је управо Телевизија Форум. Ово је моје искрено мишљење, али и мишљење многих других који воле овај град – сматра Џенан Лончаревић.

Сваку прилику када није на наступима користи да посети Пријепоље. Увек се изнова изненади колико се Пријепоље променило у односу на период од пре десетак година.

Поносан сам што сам тада, када су постојала само два канала, био на једном од та два, тачније на Првом каналу Телевизије Београд који је преносила  цела Југославија. Тада сам био поносан што је мој град био најчистији град на Балкану. А сад сам јако тужан када улазим у град и видим оно сметлиште за коју су задужени челници који не раде ништа – каже певач, рођени Пријепољац Џенан Лончаревић.

Како каже није се променио само град, већ и људи у њему.

Мислим да су људи почели више да брину о себи него о Пријепољу. Супер је имати за себе и оставити и потомцима, али ипак мислим да треба да се осврнемо и око себе, да погледамо лево и десно и да кажемо да Пријепоље више не живи оним дахом и оном културом како је живело пре само 10 – 15 година – донекле је разочаран Џенан Лончаревић.

Упркос свему…

Волим овај град зато што има ове две реке, што живимо на њиховом ушћу. Волим овај град зато што има и Сахат кулу и Белог Анђела. Другим речима, волим овај град зато што сам Пријепољац и главом и брадом – искрен је Џенан.

А да би Телевизија Форум и даље наставила да квалитетно, објективно и правовремено информише грађане и грађанке Пријепоља али и све оне који годинама не живе у овом граду потребна нам је и ваша помоћ. Своји подршку можете нам пружити на сајту Донације.рс или уплатом на жиро рачун Форума жена Пријепоља 105-2241595-60.

Članak je prenet sa portala Foruminfo.

Članak je prenet sa portala Foruminfo.

Click