Dobro u ljudima – Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Novi Sad

9. November 2020.
Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama iz Novog Sada je jedna velika družina, ili bolje reći porodica gde su svi različiti. Oni se kao i svi mi vole, ponekad svađaju, grle, plaču...
dobro u ljudima
Nastalo inicijativom roditelja dece sa smetnjama u razvoju poslednjih 15 godina, ovu veselu družinu, čine volonteri, stručni saradnici, zaposlena lica i korisnici sa ciljem da se svima obezbedi što kvalitetnije slobodno vreme na kom će moći da razmenjuju iskustva, dele savete, ali i da se druže i socijalizuju.
Među svim različitim aktivnostima i znanjima, koja se u ovom boravku stiču,  najvažnija su ipak ona kojima nas sami korisnici, njihovim vedrim duhom i kreativnošću uče, zato doba dela ne smeju da prođu nezapaženo.

Mesec pristupačnosti realizuje se u sklopu kampanje Srbija bez barijera koju realizuje Srpski filantropski forum sa Koalicijom za dobročinstvo koju čine Fondacija Ana i Vlade Divac, Trag fondacija, SMART kolektiv,

Privredna komora Srbije, Forum za odgovorno poslovanje i Katalist Balkans. Kampanja se ralizuje u okviru Projekta za stvaranje povoljnije okvira za davanje koji finansira Američka Agencija za međunarodni razvoj USAID.

Click