Podrška kineske trkačke zajednice Beogradskom maratonu

23. March 2020.
Kineska trkačka zajednica podržava Beogradski maraton, Beograd i Srbiju.
kineska trkacka zajednica

U izuzetno teškim trenucima za Srbiju, pogođenu epidemijom virusa korona, iz Kine se svakodnevno javljaju mnogobrojni trkači i trkački klubovi sa različitim porukama podrške trkačima u Srbiji, ali i svim građanima Beograda i Srbije.

Za ovogodišnji 33. Beogradski maraton, koji je trebalo da se održi 26. aprila i koji je odložen za 18.10.2020. bilo je prijavljeno i preko 250 kineskih trkača sa jos toliko gostiju iz Kine.

Hvala trkačima iz Kine na podršci, hvala prijateljskom kineskom narodu na pomoći koju svakodnevno dobijamo.

View this post on Instagram

Kineska trkačka zajednica podržava Beogradski maraton, Beograd i Srbiju. 🇨🇳🇷🇸 U izuzetno teškim trenucima za Srbiju, pogođenu epidemijom virusa korona, iz Kine se svakodnevno javljaju mnogobrojni trkači i trkački klubovi sa različitim porukama podrške trkačima u Srbiji, ali i svim građanima Beograda i Srbije. 💪💪💪 Za ovogodišnji 33. Beogradski maraton, koji je trebalo da se održi 26. aprila i koji je odložen za 18.10.2020. bilo je prijavljeno i preko 250 kineskih trkača sa jos toliko gostiju iz Kine. 🏃‍♀🏃‍♂🏃‍♀🏃‍♂ Hvala trkačima iz Kine na podršci, hvala prijateljskom kineskom narodu na pomoći koju svakodnevno dobijamo. 🙏🙏🙏 . . . #beogradskimaraton #beograd #maraton #belgrademarathon #belgrade #marathon #33beogradskimaraton #china #kina #podrska

A post shared by Beogradski maraton (@bgd_maraton) on

Izvor: Instagram profil Beogradskog maratona

Click