Objavljen konkurs za tradicionalna godišnja priznanja: Think Big – opet smo na UEPS-u

30. September 2021.
Udruženje za tržišne komunikacije Srbije koje u prethodnoj godini baštinilo jubilarnih 60 godina postojanja, objavilo je Konkurs za tradicionalna godišnja Priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima.
ulus

Priznanja se dodeljuju za ostvarene radove u struci koji su nastali od 1. decembra 2020. do zaključenja ovogodišnjeg konkursa. Nagrade se ove godine dodeljuju u 18 kategorija, sa potkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u oblasti tržišnih komunikacija.

Na sednici Upravnog odbora odlučeno je da se ove godine uvede nagrada Think Big kojom će se afirmisati rezultati malih i srednjih pravnih lica. Za ovu nagradu ne plaća se kotizacija. Dodeljuje se na osnovu zbrajanja osvojenih priznanja, odnosno bodova, jednog malog i srednjeg pravnog lica, po skali:  zlato 10, srebro 5, bronza 3 boda.

Dodela prestižnih priznanja, (nagrada Dragan Sakan, Grand Prix, Agencija godine, Oglašivač godine, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kad okolnosti dozvole, usklađena sa neophodnim bezbednosnim merama i važećim preporukama Vlade Srbije, o čemu će UEPS blagovremeno obaveštavati učesnike konkursa.

Da se podsetimo – priznanja za 2020.godinu uručena su 28. juna u Dorćol Platz-u, pokazujući važnost socijalnih kontakata koji nam svima nedostaju

Prijave radova primaju se najkasnije do 6. decembra 2021. godine.

Click