Tribina „Na kafi sa psihologom“ – “Trauma koja ne prolazi –  Godinu dana od masovnih ubistava u OŠ Vladislav Ribnikar, Malom Orašju i Duboni”

18. April 2024.
Hemofarm fondacija vas poziva na tribinu „Na kafi sa psihologom“, koja će biti održana u sredu, 24.4.2024., sa početkom u 18 časova u Art komuni Dorćol Platz (Dobračina 59, Beograd).
Na kafi sa psihologom

Izvor: Saopštenje za javnost Hemofarm fondacije

Na tribini “Trauma koja ne prolazi –  Godinu dana od masovnih ubistava u OŠ Vladislav Ribnikar, Malom Orašju i Duboni” razgovaraćemo o događajima koji su uznemirili celu zemlju i u kojima je život izgubilo blizu 20 osoba, i pružiti podršku javnosti u prevazilaženju jedne od najvećih trauma sa kojom se kao društvo suočavamo.  

Događaj Tribina „Na kafi sa psihologom“
Datum i vreme  Sreda, 24. april 2024. godine, 18 časova
Mesto Dorćol Platz, ul. Dobračina 59b
Učesnici
  • Tamara Džamonja Ignjatović, psihološkinja 
  • Veran Matić, novinar
  • Igor Jurić, aktivista
  • Dragan Ilić, psiholog i novinar

 

Vaše prisustvo možete potvrditi putem e-maila na marija.djokic@represent.rs i bojana.katalina@represent.rs do srede, 24. aprila do 12 časova.

Tribine „Na kafi sa psihologom“ organizuje Hemofarm fondacija u partnerstvu sa Filozofskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Art komunom Dorćol Platz i deo su kampanje za borbu protiv depresije i stigme „Nesalomivi.“ 

Brinite o sebi i budite tu za druge.

Click