Najava tribine „Na kafi sa psihologom“

15. January 2024.
Hemofarm fondacija vas poziva na tribinu „Na kafi sa psihologom“, koja će se održati u sredu, 17.01. 2024. godine, sa početkom u 18 časova u Art komuni Dorćol Platz (Dobračina 59, Beograd).
Na kafi sa psihologom - tribina Zivot sa depresijom
Autor fotografije: Marko Risović

Izvor: Saopštenje za medije

Na predstojećoj tribini razgovaraćemo o postprazničnoj depresiji, čiji okidač često može da bude hladno vreme, januar kojeg prati ocena najdepresivnijeg meseca u godini i povratak svakodnevnoj rutini nakon praznika. 

 

Događaj Tribina „Na kafi sa psihologom“
Datum i vreme  Sreda, 17. januar 2024. godine, 18 časova
Mesto Dorćol Platz, ul. Dobračina 59b
Učesnici
  • Ana Vlajković, psihološkinja i psihoterapeutkinja
  • Nikoleta Kosovac, koordinatorka magazina LiceUlice
  • Milan Marić, glumac
  • Moderator: Dragan Ilić, psiholog i novinar

 

Vaše prisustvo možete potvrditi putem e-maila na bojana.katalina@represent.rs i nemanja.brkovic@hemofarm.com do srede, 17. januara u 12 časova.

Tribine „Na kafi sa psihologom“ organizuje Hemofarm fondacija u partnerstvu sa Filozofskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Art komunom Dorćol Platz i deo su kampanje za borbu protiv depresije i stigme „Nesalomivi.

Ako vi ili neko koga znate ima poteškoća ili je u krizi, stručna pomoć je dostupna putem SOS linije za borbu protiv depresije i stigme “Nesalomivi” i broja 0800 001 002. Psiholozi i psihijatri Specijalnih bolnica za psihijatrijske bolesti u Vršcu, Gornjoj Toponici i Kovinu su tu da vas saslušaju i ohrabre. Pomoć je besplatna, anonimna i dostupna 24/7. 

Brinite se o sebi i budite tu za druge.

Click