Podrškom na Donacije.rs do pehara za Lego Musketare

26. June 2024.
Lego-musketari-naslovna-2

Ekipa „Lego Musketari“, koju je preko 340 donatora/ki podržalo da otputuje na Floridu, osvojila je prvo mesto na takmičenju za inženjersku izvrsnost među 50 timova iz celog sveta. Vest o tome pročitaj ovde, a na ovom linku možeš da pogledaš njihovu kampanju na Donacije.rs. 🧡

Njihova pobeda naglašava važnost ulaganja u talentovane mlade i ključne inicijative. Zato te pozivamo da nastaviš da pružaš podršku.

Ispod pronađi nove prilike za to. 👇🏻

 

Istraži nove kampanje

 

Kornjača spornjača

Požuri: Istraživači te pozivaju da pomogneš barskim kornjačama

Barske kornjače imaju probleme sa zagađenjem, promenama klime i drugim preprekama, a mi ih ne štitimo adekvatno. Uređaji koji prate njihova kretanja i ponašanja mogu pomoći dugoročnoj zaštiti i opstanku ove strogo zaštićene vrste u Srbiji.

Saznaj više

 

Judo klub Palilulac

Omogući besplatne inkluzivne džudo treninge za decu iz Niša

Džudo klub “Palilulac” iz Niša planira da omogući inkluzivne treninge za decu, uključujući decu sa autizmom, slepilom, i Daunovim sindromom. Svi treninzi će biti besplatni, što će im omogućiti da treniraju, uče i razvijaju se, bez obzira na njihove sposobnosti.

Saznaj više

 

ISWiB

Podrži Međunarodnu studentsku nedelju u Beogradu 2024.

Cilj festivala “ISWiB” je da zbliži mlade iz različitih kulturnih i društvenih sredina kroz druženje, ali i nekoliko raznovrsnih tematskih radionica, kroz koje će moći da dođu do novih saznanja i razmene ideje.

Saznaj više

 

Put u Indoneziju

Pošalji srednjoškolce na Svetsko prvenstvo iz oblasti društvenih nauka u Indoneziju

Polaznici Regionalnog centra za talente “Nikola Tesla” izborili su učešće na Svetskom prvenstvu naučno-istraživačkih radova iz oblasti društvenih nauka u Indoneziji. Troškovi učestvovanja su veliki, zbog čega nam se obraćaju za podršku.

Saznaj više

 

Orhideja

Obezbedi da 40 ugrožene dece dobije podršku na letnjim pozorišnim radionicama

Mnoga deca se suočavaju sa socijalnim problemima zbog kojih nisu u mogućnosti da dobiju podršku neophodnu za srećno odrastanje. Zato organizacija Orhideja želi da unapredi razvoj socijalnih veština kod dece koja dolaze iz ugroženih kategorija.

Saznaj više

Click