Napokon korisna debata: Vakcinom za život

13. April 2021.
Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD), u saradnji sa ,,Ujedinjenim protiv kovida’’ organizuje onlajn Napokon Korisnu Debatu ,,Vakcinom za život’’ u sredu, 14. aprila od 19 sati putem Zoom aplikacije.
zoom_debata_7_ig

Svesni da je tema vakcinacije od neprikosnovene važnosti, kako u Srbiji, tako i na globalnom nivou, želimo da, kroz razgovor sa stručnjacima iz sveta medicine, razbijemo predrasude o imunizaciji, mitove o ,,čipovanju’’ kroz vakcinu, čujemo od stručnjaka zbog čega bez  kolektivnog imuniteta nema povratka normalnom životu.

Ko sme, a ko ne sme da se vakciniše? Da li su vakcine (ne)dovoljno dugo ispitivane? Kada ćemo poljubiti roditelje, zagrliti bake, deke, unuke ili otići kod prijatelja na veselje? Ovo su neka od pitanja na koja će na onlajn tribini ,,Vakcinom za život’’ odgovarati:

  • dr Emina Milošević, specijalista imunologije
  • Dr Ivana Prokić, doktor nauka u oblasti epidemiologije
  • Dr Bojan Dereta, specijalizant opšte medicine
  • Dr Miloš Bojović, specijalizant fizikalne medicine i rehabilitacije

Moderatorka Antonela Riha

Da biste pratili tribinu i bili u mogućnosti da postavljate pitanja učesnicima, potrebno je da se registrujete putem ovog linka. Preno debate pratite na FB stranici Nacionalne koalicije za decentralizaciju.


Ovo je sedma po redu onlajn Napokon Korisna Debata, dosadašnje možete pogledati na ovim linkovima: Srbija između vanrednog stanja i izborne trke, Pandemija i ekonomija: Realnost iza brojeva, Protestna pravda u skraćenom postupku, Političke promene: Novi ljudi u starom sistemu?, ,,Kako do demokratije – šminkanjem izbornih uslova ili promenom izbornog sistema?’’ i Demokratija i društvene mreže.

Click