Najava tribine „Na kafi sa psihologom“ pod nazivom “Perimenopauza i menopauza – normalno stanje u kojem nisi sav svoj”

15. March 2024.
Hemofarm fondacija vas poziva na tribinu „Na kafi sa psihologom“, koja će biti održana u ponedeljak, 18.3.2024., sa početkom u 18 časova u Art komuni Dorćol Platz (Dobračina 59, Beograd).
Na-kafi-18.03.2024-03

Izvor: Saopštenje za javnost

Na tribini “Perimenopauza i menopauza – normalno stanje u kojem nisi sav svoj” razgovaraćemo o ovom prirodnom biološkom procesu, koji se i danas posmatra sa strahom, stidom, i nelagodom. Ovaj period u životu se često povezuje i sa starenjem žena, a stereotipi, predrasude i diskriminacija na osnovu godina starosti često dovode i do negativnih percepcija žena kao manje vrednih, privlačnih i atraktivnih. Ukoliko se na vreme ne potraži medicinska i psihološka pomoć, ova nova faza u životu žena može da vodi i ka depresiji, o čemu će biti reči na tribini.

 

Događaj Tribina „Na kafi sa psihologom“
Datum i vreme  Ponedeljak, 18. mart 2024. godine, 18 časova
Mesto Dorćol Platz, ul. Dobračina 59b
Učesnici
  • Prof. dr Tamara Klikovac, psihološkinja i psihoterapeutkinja
  • Dr Aleksandra Pikula, specijalista ginekologije 
  • Aida Đedović, novinarka
  • Dragan Ilić, psiholog i novinar

Vaše prisustvo možete potvrditi putem e-maila na marija.djokic@represent.rs i bojana.katalina@represent.rs do ponedeljka, 18. marta do 12 časova.

Tribine „Na kafi sa psihologom“ organizuje Hemofarm fondacija u partnerstvu sa Filozofskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Art komunom Dorćol Platz i deo su kampanje za borbu protiv depresije i stigme „Nesalomivi.“ 

Brinite o sebi i budite tu za druge.

Click