Izvinjenje Marka Vidojkovića predsedniku Vučiću zbog toga što ga je opsovao (VIDEO)

1. February 2024.
U najnovijem izdanju podkasta „Dobar, loš, zao“, voditeljskog para Nenada Kulačina i Marka Vidojkovića, neuobičajeno za našu društvenu svakodnevicu, dogodilo se izvinjenje. 
Marko Vidojković 12
Marko Vidojković

Marko Vidojković je u istoj emisiju u septembru 2021. godine, izrekao određene psovke i uvrede u kojima se pominje i majka predsednika, što je izazvalo buru u reakcijama političara, medija, na društvenim mrežama, i td.

Ekipa podkasta je odmah uputila izvinjenje predsednikovoj majci, a u najnovijem podkastu. Marko Vidojković je uputio izvinjenje i predsedniku Vučiću.

„Imao sam odrešeno preispitivanje u egzilu… oko toga što sam brutalno opsovao Vučića, na podkastu, na sajtu Nova.rs. Gledao sam to jednom u egzilu i doživeo sam transfer blama. Mnogi su zbog toga trpeli, ti, Nenade, si dobio 30 pretnji smrću, članovi moje porodice su dobijali pretnje smrću, televizije N1 i Nova S, ni krivi ni dužni, uporno su optuživani da je na njima psovan Aleksandar Vučić. Kad gledam taj snimak, ne vidim nikakvog heroja… Ali sad vidim isfrustriranog kretena. U to ime, onaj ko je najviše propatio i još pati zbog toga je Aleksandar Vučić, da li iz strateških razloga ili ga duša boli… Ono što je bitno:

Aleksandre Vučiću, ja priznajem da sam pogrešio, da sam preterao, povlačim reč i izvinjavam ti se, i to bez ironije, kako to ti umeš da radiš, i bez pasivne agresije. Dakle, brate, izvini, „slatko sa šlagom“… Najozbiljnije, izvini…“

Uz ovo, Vidojković je uputio izvinjenje i patrijarhu Porfiriju.

 

Click