Hemofarm fondacija vas poziva na tribinu „Na kafi sa psihologom“ pod nazivom “Može li ljubav da traje”

12. February 2024.
Hemofarm fondacija vas poziva na tribinu „Na kafi sa psihologom“, koja će biti organizovana na Dan zaljubljenih u sredu, 14.02.2024. godine, sa početkom u 18 časova u Art komuni Dorćol Platz (Dobračina 59, Beograd), stoji u saopštenju.
Na kafi sa psihologom_učesnici tribine

Izvor: Saopštenje za javnost Hemaform fondacije

Na tribini “Može li ljubav da traje” razgovaraćemo o tome da li žene i muškarci imaju ista očekivanja od ljubavi, da li su ta očekivanja uslovljena društvenim i kulturnim normama, kako da sačuvamo bliskost u partnerskim odnosima, kako da ne ponavljamo izbore koji su se pokazali lošim. Biće reči i o predrasudama koje prate ljubav među istopolnim zajednicama, a razgovaraćemo i o tome da li je ljubav samo za mlade.

 

Događaj Tribina „Na kafi sa psihologom“
Datum i vreme  Sreda, 14. februar 2024. godine, 18 časova
Mesto Dorćol Platz, ul. Dobračina 59b
Učesnici
  • Đurđa Timotijević, psihološkinja
  • Ognjenka Lakićević, pesnikinja i muzičarka
  • Milan Nikolić, filolog i novinar
  • Moderator: Dragan Ilić, psiholog i novinar

 

Vaše prisustvo možete potvrditi putem e-maila na marija.djokic@represent.rs do srede, 14. februara u 12 časova.

Tribine „Na kafi sa psihologom“ organizuje Hemofarm fondacija u partnerstvu sa Filozofskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Art komunom Dorćol Platz i deo su kampanje za borbu protiv depresije i stigme „Nesalomivi.“ Ako vi ili neko koga znate ima poteškoća ili je u krizi, stručna pomoć je dostupna putem SOS linije za borbu protiv depresije i stigme “Nesalomivi” i broja 0800 001 002. Psiholozi i psihijatri Specijalnih bolnica za psihijatrijske bolesti u Vršcu, Gornjoj Toponici i Kovinu su tu da vas saslušaju i ohrabre. Pomoć je besplatna, anonimna i dostupna 24/7.

Brinite o sebi i budite tu za druge.

Click