Generator dobrih dela 2023

7. April 2023.
U subotu, 8. aprila 2023. godine, održava se sajam socijalnog i održivog preduzetništva - Generator dobrih dela 2023, na kome će se predstaviti mali biznisi, socijalna preduzeća, udruženja i proizvođači koji na različite načine doprinose zaštiti i očuvanju naše životne sredine.
image001 (2)

Generator dobrih dela 2023 će se održati u tržnom centru Ušće u Beogradu, na prizemlju (istočni ulaz kod pokretnih stepenica ispred Nespresso radnje), od 10h do 22h.

U skladu sa projektom Generator ZEROkonkursom kojim se nagrađuju projekte koji doprinose smanjenju karbonskog otiska, Generator dobrih dela je inicijativa OTP banke kojom žele da podrže ekološki osvešćene, reciklabilne i socijalne preduzetnike, mikro biznise, proizvođače i projekte koji svojim radom utiču da planeta postane bolje mesto.

Izlagači:

Izlagači će ponuditi svoje proizvode svim posetiocima tržnog centra, a pored izlagačkog dana biće im omogućena i medijska promocija, snimanje video priloga i plasiranje u medije kao i putem društvenih mreža OTP banke.

Na događaju će biti održana i Eko radionica od 14 časova na kojoj će predavač biti Srđan Stanković iz ekološke organizacije Supernatural.

Click