Evropska konsalting grupa dobitnica priznanja Srpskog filantropskog foruma

11. November 2020.
Evropska konsalting grupa ("ECG", "ECG Summit") je vodeća regionalna konsultantska kompanija u javnom sektoru u Srbiji, sa značajnim iskustvom u pružanju usluga tehničke pomoći na složenim projektima u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana, čiji je cilj unapređenje i napredak Srbije na putu ka Evropskoj uniji, posebno u oblastima vezanim za pravosuđe, zaštitu ljudskih prava i druge ključne oblasti.
Srpski Filontropski Forum ECG
Srpski filantropski forum

Od svog osnivanja, ECG se bavi dobrotvornim davanjem kroz sponzorstvo lokalnih dobrotvornih događaja i davanjem donacija u različitim oblastima  godinama unazad kao što su umetnost i kultura, zdravstvo, obrazovanje, a između ostalog i sponzorisao je ugledni Beogradski Festival Igre (BIF).

“Pridruživanje Srpskom Filantropskom Forumu deo je misije kompanije da ulaže u bolje društvo u Srbiji i stvara okruženje koje stimuliše davanje i promoviše filantropiju kao društvenu vrednost.
Želimo da se zahvalimo SFFu i Fondu B92 na ovoj časti i priznanju za naš trud tokom bitke protiv koronavirusa” kaže Danijel Pantić iz ECG.

Srpski filantropski forum je odlikovao povodom Nacionalnog dana davanja poveljom sve donatore koji su ove godine učestvovali u Bici protiv korone u okviru koje je prikupljeno preko 1.8 miliona eura za podršku zdravstvenim ustanovama kroz opremu i potrošni materijal.

Nacionalni dan davanja je pokrenuo Srpski filantropski forum pre tri godine a realizuje ga u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira Američka Agencija za međunarodni razvoj USAID

Click