“Za naše tri” u finišu

15. May 2023.
Prikupljeno je 12,5 miliona dinara, nedostaje još 5,5 miliona. Još 27.500 SMS poruka, 8,5 hiljada za Nadicu i 19 hiljada za Snežanu.
gilles-lambert-pb_lF8VWaPU-unsplash
Foto: Gilles Lambert/Unsplash

Adrijana, koja je lečena u Atini i dalje je na terapiji, za sada ima dovoljno sredstava da nastavi lečenje. Potrebno je 27.500 hiljada ljudi koji će poslati po jedan SMS, pa da ovu trku sa vremenom privedemo kraju.

Energija, koja je od prve akcije krajem februara do danas samo rasla, širila se, budila uspavane, pokretala usporene, podsećala odgovorne, još uvek je velika i sjajna. Za ova tri meseca, mnogo smo radili, zakucali na stotine vrata, puno toga naučili, od srca se smejali, grlili i tešili druge, pa i sebe, upoznali i zavoleli po svemu od nas drugačije, a fantastične ljude, otkrili neslućene snage unutar nas samih i upisali se u istoriju Vranja velikim slovima. Mi, obične građanke i građani, a ne političari i ne partije, uspeli smo da ujedinimo naš grad, da zadivimo Srbiju i, važnije od toga, da shvatimo kako imamo snagu i moć da menjamo stvari.

Zaista, ujedinjeni i složni, vođeni ljubavlju prema drugom čoveku i opštim dobrom, a ne ličnim interesima, mi možemo da menjamo naše Vranje na bolje! Magija, drage moje i moji, magiju živimo poslednja tri meseca. Ali, kako Vranjanci i Vranjanke nisu sebični, već žele da i drugima pomognu da otkriju i pokrenu tu istu magiju zajedništva, rešili smo da svakome ko pošalje SMS za Nadicu ili Snežanu, poklonimo po jednu magičnu razglednicu koja će, i onome ko je pošalje i onome ko je primi, proslediti deo čarolije probuđene u Vranju.

Hvala ŠAF Vranje na podršci i dizajnu autentičnih i punih simbolike razglednica.

1436 na 3030
1447 na 3030

Click