Rotari klub “Beograd Čukarica” proslavio 15 godina

17. October 2022.
Rotari klub Beograd Čukarica obeležio je 15 godina od osnivanja i rada muzičko-scenskom predstavom u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić" u Beogradu.
311242883_433373905588341_2609912540648950277_n
Foto: Facebook/Rotary Club Beograd-Cukarica

Fenomenalni izvodjači su bili lica sa posebnim potrebama i invaliditetom iz Udruženja gradjana “Vera, Ljubav, Nada”-inkluzivni hor ISON sa predstavom “I MI SMO VI” i mladi iz Doma Kulina sa predstavom “VOZ ŽIVOTA”. U večeri punoj emocija prisutni su više puta ovacijama nagradili izvođače. Zajedničko druženje uz muziku i igru nastavljeno je i nakon predstave u holu kafea VUK.

Prisutne su pozdravili u ime organizatora čarter predsednik kluba Past Guverner Vladimir Matić i predsednik kluba Rajko Mitrić a ispred Distrikta 2483 Srbija i Crna Gora Guverner Nikola Božić.

Prisutni su bili i PDG Zorica Jestrović, DGE Aleksandar Radojičić, Mirko Janić državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predstavnici rotari i rotarakt klubova iz našeg Distrikta kao i kompanija i organizacija sa kojima RC Beograd Čukarica sarađuje.

Prihod sa ove manifestacije upotrebljen je za stvaranje boljih uslova u radnim prostorijama oba korisnika donacijom slika akademskih slikara, lap topa i televizora.

Na ovaj način realizovali smo moto manifestacije “VAŠE MALO ZA NJIH JE MNOGO” uz dogovor da nastavimo sa novim projektima kroz druženje sa ovim divnim osobama sa posebnim potrebama i invaliditetom.

Click