Donacija kompanije Avon za preko 30.000 domaćinstava u regionu

25. March 2020.
150.000 proizvoda saradnicima kompanije iz najosetljivije starosne grupe stanovništva.
avon-logo-1600

U želji da u ovim danima pomogne najbližim saradnicima koji pripadaju najugroženijoj starosnoj grupi stanovništva, kompanija Avon doniraće pakete za 30.000 domaćinstava u regionu. Svim saradnicima starijim od 60 godina, biće isporučeno preko 150.000 proizvoda, od kojih više od 27.000 u Srbiji.

U narednih nekoliko dana i nedelja, na njihovu kućnu adresu stići će paket sa proizvodima za ličnu negu kako ne bi morali da napuštaju svoj dom da bi sebi obezbedili osnovne kozmetičke proizvode.

Čvrsto verujući da je Avon mnogo više od kompanije za lepotu, smatramo da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je da brinemo o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost je da podržimo i zahvalimo se za sve ono što naši saradnici rade, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovim gestom želeli i da im poručimo.” – istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija region.

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju svojih saradnica, kao i šire zajednice. Najavljena podrška najosetljivijoj starosnoj grupi Avon dama u skladu je i sa vizijom kompanije da na najbolji način razume i ispunjava potrebe žena širom sveta kroz svoje proizvode, usluge i način poslovanja.

Click