I Mate Rimac na Business cafeu

27. Novembar 2019.
Devetu godinu svog uspješnog poslovanja Business cafe završava i eventom u Zagrebu 28.11. u 18 h na koji u goste dolazi i Mate Rimac.
mate-rimac-naslovna-750x375

Mate Rimac sinonim je za hrvatsko čudo i hrvatski san. Napraviti najbrži električni automobil na svijetu u zemlji koja nema automobilsku industriju svima nam je odličan podsjetnik na što je (ne)moguće.

Uz Matu na 55. eventu u Zagrebu gosti su i Joe Bašić, dijete iseljenika i povratnik iz Kanade, vlasnik agencije MPG, poznat po Ultra festivaluUrška Sršen iz Slovenije, suvlasnica svjetski poznatog Bellabeata te Berislav Horvat, Country Managing Partner tvrtke EY Hrvatska, organizatora programa EY Poduzetnik godine u Hrvatskoj.

Više informacija je na https://businesscafe.info/events/55-business-cafe-u-zagrebu/

Business Cafe su druženja malih poduzetnika koja se organiziraju devet godina i dosada su održana u sedam zemalja i 25 gradova. Više od 20 000 posjetitelja poslušalo je na 300 evenata više od 700 poduzetničkih priča i sklopljeno je više od 30 milijuna eura vrijednosti poslova i investicija, kao i bezbroj prijateljstava i suradnji.

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – BeiersdorfLabud (Meteor Grupa), sponzor ovog eventa je i GO CRYPTO, zatim Enzita sokovnici i blenderi, CaffemanijaSana delikateseCatering Tim Lisak, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrintMoja asistenca, prevoditeljski servis DiglossiaAndrolić konzalting, Frizerski salon Fenši Šmensi, beauty salon Domellla.

Medijski pokrovitelji Business cafe-a u Zagrebu su: Poslovni dnevnikPoslovni radiowww.poslovnifm.com, časopis i portal Poduzetnik, portal www.poslovni-savjetnik.comNOVATV i www.dnevnik.hrwww.womeninadria.comTotalCroatiaNews.comDiplomacy and Commerce te podcast Surove strasti i regionalni medijski pokrovitelj Media Marketing www.media-marketing.com.

Članak je prenet sa portala Media Marketing.

Članak je prenet sa portala Media Marketing.