Reperi sa Kosova večeras u Kombank dvorani

5. December 2019.
Reper iz Kosovskog Pomoravlja Milan Janković Čorba nakon niza uspešnih spotova i novih pesama, održaće večeras samostalni koncert pod nazivom „Tvrdi zvuk sa Kosova“ u Kombank dvorani u Beogradu. Pre Čorbe, svoj nastup će imati i reper iz Osojana – Danilo Đurić “Londan”.
reperi_kosovo
Londanov nastup u emisiji 24 minuta, Fotografija preuzeta sa portala Kim

Ovo je prvi beogradski koncert repera iz Kosovskog Pomoravlja u Beogradu. Kao goste na koncertu pozvao je svoje zemljake Danila Đurića Londana iz Osojana i Stojana Popovića “EsPi” iz sela Koš.

“Osećam se super pred koncert. Mi smo tamo na njegov poziv, a mislim da će biti još mnogo repera iz Beograda i drugih delova Srbije. Spremili smo se i nadamo se da će biti dobra posećenost. Slušaće se samo tvrdi rep sa Kosova”, kaže Danilo u izjavi za RTV Kim.

Nekoliko sati pred nastup “Londan” još uvek nema tremu ali, kako kaže, zagrevanje svakako postoji. “Nešto se događa sa mnom, još ne znam šta, ali mislim da će biti sve super”.

Kaže da mu ovaj nastup znači mnogo jer je to prilika da se ljubitelji ove vrste muzike upoznaju i sa njegovim radom.

“Posetioci mogu da očekuju taj tvrdi realni rep sa Kosova”.

Londan je nedavno snimio pesmu “Osuda” za koju još uvek utvrđuje da li će biti objavljena kao singl ili će se naći na albumu koji je u pripremi.

“Pesma je posvećena okkolini u koju živi, a bavi se i osudama koje moji sugrađani imaju prema meni i onima koji drugačije razmišljaju.

Iako još ne zna tačan datum, Londan se nada da će se njegov drugi album uskoro naći pred publikom.

Tekst je prenet sa portala Kim.

Click