Dragi građani opštine Bačka Palanka, da li poznajete humanog komšiju? Predložite ga!

4. November 2020.
U izazovnim vremenima kakva su danas treba zapamtiti reči Gandija da „Čovek postaje velikan shodno stepenu na kojem radi za dobrobit drugih ljudi“.
Nase-komsije-velikog-srca

Sigurno poznajete nekoga u vašem okruženju ko je dobročinitelj. To su često ljudi, udruženja i kompanije koje svoja dobra dela prema drugim ljudima ne žele samostalno da ističu. Mi želimo da ih prepoznamo i da nađemo način da im se zahvalimo, a da na njihovom primeru podstaknemo i druge da se uključe u realizaciji dobrih dela.

Zato vas pozivamo da predložite komšiju, poznanika, prijatelja, rođaka, udruženje ili firmu za koje smatrate da čine dobra dela u okviru projekta „Naše komšije velikog srca“ koji se sprovodi samo na teritoriji opštine Bačka Palanka.

Mi ćemo prikupiti vaše predloge i izabrati one za koje smatramo da su najhumaniji. O njima i njihovim delima ćemo snimiti emisije i emitovati ih na našim medijima sa ciljem da zajedno podstičemo filantropiju. Za izabrana najhumanija dela upriličićemo svečani prijem na kome ćemo dodeliti zaslužena priznanja i nagrade.

Redakcija BAP VESTI akciju „Naše komšije velikog srca“ realizuje u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje koji realizuje Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Koaliciju za dobročinstvo dodatno čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Vaše predloge uz obrazloženja možete uputiti:

  1. Na mail redakcije BAP VESTI: bpdesavanja@gmail.com
  2. Porukom na našim Facebook stranicama na kojima pročitate ovaj tekst
  3. Porukom na našim Instagram profilima na kojima pročitate ovaj tekst
  4. Poštom na adresu: UG „Moja Bačka Palanka“, Kralja Petra I 12 br. 38/10, sa naznakom za „Naše komšije velikog srca“.

Redakcija BAP VESTI

Članak je prenet sa portala backapalankavesti.com.

Click