Biljana Srbljanović – Sve da Marko Janketić ima bilo kakve privilegije, može da priča i misli šta god hoće

4. April 2023.
Iskrena da budem, nisam čak ni pročitala šta je to i gde Marko Janketić rekao, niti šta mu to i ko tačno zamera.
bg-marko-janketic-clf-031220-102382-12-still002-347441
Marko Janketić. Izvor: N1

Piše: Biljana Srbljanović

Nije bilo potrebe da bih ga podržala. Sad sam malo začeprkala po tom slivniku i vidim da je optužen za privilegije jer je glumac i jer je sin glumca, kao i da snima serije koje producira državni Telekom.

Prvo, sve i da ima bilo kakve privilegije, može da priča i misli šta god hoće. Šta više, volela bih da ih ima, pa da razumete da on čovek nije alavo smeće koje gleda samo da njemu bude dobro.

Drugo, ne da glumci kao što je Marko Janketić nemaju nikakve privilegije, već mu ih ni otac nikada nije imao, a ja da se pitam – sve je najbolje zaslužio.

Treće, to što snima serije koje finansira Telekom, to je njegov posao, on ne dobija milostinju niti bakšiš, nego je plaćen za svoj rad. Sad, ko odlučuje o tome koje serije će snimati Telekom, a koje ne – to je već interesantno pitanje koje prevazilazi ovaj slučaj, jer bi Marko svejedno igrao u njima, pošto je genijalan glumac. Telekomu da je čast, a ne obratno.

Četvrto, sve ovo zlo koje se sručilo na njega poslednjih nekoliko dana, samo je dokaz da je Marko u pravu. Dokle god se i poslednje govno pita ko sme i šta sme da javno kaže, dotle će njegovim ćerkicama biti buldožerom utabavan put odlaska odavde.

Tekst je prenet sa “Facebook” profila Biljane Srbljanović.

Click