34. Beogradski maraton – novi datum 6.6.2021.

19. April 2021.
Posle perioda neizvesnosti i iščekivanja oko samog održavanja događaja, kao i oko njegovog termina, Krizni štab je na sednici održanoj 16.04.2021. godine, doneo odluku da Beogradski maraton može da se održi u već pomenutom terminu.
image003

Izvor: bgdmarathon.org

Svakako nam je svima jasno da će ovogodišnji 34. Beogradski maraton biti potpuno drugačiji događaj od svih dosadašnih na koje  smo navikli i da će biti prilagođen sadašnjoj situaciji i uslovima u kojima živimo.

Ubeđeni smo da nam je svima zajednička želja da 34. Beogradski maraton organizujemo na bezbedan i odgovoran način i u skladu sa merama za zaštitu stanovništva u Srbiji od zarazne bolesti COVID-19, a koje je propisao Krizni štab.

S obzirom na plan organizacije koji smo pripremili, kao i na odgovornost i disciplinu trkača, očekujemo da ovogodišnji Beogradski maraton bude i primer dobre prakse, kako u vanrednim okolnostima, svi zajedno, možemo da organizujemo bezbedan događaj.

U situaciji kada su nam se svima životi potpuno promenili u poslednjih više od godinu dana, nadamo se da organizacija ovakvog događaja svima daje nadu u skori povratak u normalniji život.

Uskoro ćemo vas, sa više detalja, obavestiti o načinu organizacije ovogodišnjeg 34. Beogradskog maratona.

Radujemo se trčanju na beogradskim ulicama i ubeđeni smo pozitivnoj atmosferi kojom nas već okružuju mnogobrojni trkači koji nam se neprekidno javljaju od kada je javnost obaveštena o terminu održavanja ovogodišnjeg Beogradskog maratona.

Click