CarGo nakon Austrije i Švajcarske i u Francuskoj

26. July 2019.
Kompanija CarGo Technologies odlučila je da na poziv francuskih partnera proširi svoje poslovanje i na to tržište, zbog čega će uskoro njena aplikacija početi da se koristi u toj zemlji, a prvo u Sen Tropeu, saopštila je danas ta kompanija.

“Za početak poslovanja na tržištu Francuske, dobili smo ponudu da ga započnemo na Azurnoj obali u turističkom centru Francuske u Sen Tropeu”, navodi se u saopštenju.

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić ocenio je da će, nakon potpisivanja sporazuma sa lokalnim partnerima, “CarGo biti hit u Francuskoj”.

On je kazao da je “Sen Trope samo prvi talas ulaganja u razvoj i širenje poslovanja na francuskom tržištu jer postoji još preduzetnika koji su izrazili interesovanje za ovu srpsku aplikaciju”.

Predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić rekao da je poseta francuskog predsednika Emanuela Makrona mnogo značila za Srbiju, da su to prvi efekti Makronove posete i da će se tek osetiti benefiti potpisanih sporazuma izmedju dve zemlje.

“Ohrabreni novim talasom prijateljstva, verujem da je ovo odličan put jer su jaki privredni odnosi i kulturna saradnja temelj dobrog i stabilnog odnosa izmedju zemalja, posebno vekovnih prijatelja – Srbije i Francuske”, rekao je Vučić.

Ta saradnja je, prema njegovim rečima, značajna kako za francusko tržište tako i za razvoj srpske privrede.

“Apelujem da sledeći korak u saradnji bude nabavka automobila francuskih proizvodjača, što će poboljšati kvalitet usluge za članove Udruženja CarGo u Srbiji, ali i odnos izmedju zemalja”, zaključio je Vučić.

CarGo posluje u Švajcarskoj i Austriji, gde je omogućeno korišćenje aplikacije svim gradjaniima, dok u Srbiji CarGo mogu da koriste samo članovi Udruženja CarGo kao inovativnu pomoć na putu.

Beta

Članak je prenet sa portala Indeksonline.

Članak je prenet sa portala Indeksonline.

Click