Majka dece koja su pohađala OOŠ „Vladislav Ribnikar“: Naše dete neće ići na takmičenje ukoliko ostane odluka o promeni domaćinstva takmičenja

3. March 2024.
Gradsko takmičenje Beograda iz francuskog jezika biće održano u OOŠ "Vladislav Ribnikar" stoji u dopisu koji su sredinom ove nedelje dobile škole u prestonici Srbije, piše u mejlu koji je redakciji Javnogservisa.net uputila jedna uznemirena majka dece koja su pohađala ovu školu do masakra trećeg maja prošle godine u kojem je dečak ubica ubio devetoro učenika i čuvara.

Izvor: Javniservis.net

Starije dete ove majke, ćerka koja je osmi razred učestvovala je na opštinskom takmičenju iz engleskog i francuskog jezika. Po objavljivanju rezultata deci je saopšteno da će se gradsko takmičenje održati u Mladenovcu ipak iz nekog razloga dolazi do promene domaćina takmičenja.

„Profesori i deca vidno su uznemireni i razočarani ovom odlukom. Pokušali su dopisom ministarstvu da izraze svoje nezadovoljstvo novonastalom odlukom. Naše dete neće ići na takmičenje ukoliko ostane odluka da se održi u OOŠ “Vladislav Ribnikar“ 9. i 10. marta“, ističe se u mejlu.

Nakon masakra u dogovoru sa suprugom odlučili su da ispišu decu iz Ribnikara.

„Odlučili smo da decu prebacimo u drugu školu. Deca su se lepo prilagodila i svi zaposleni su pokazali veliko razumevanje i pružili im veliku podršku“,  zaključila je majke dece koja su pohađala OOŠ „Vladislav Ribnikar“.

Click