Zadovoljstvo u tekstu – Osteopenia i digitalni botoks

6. Decembar 2019.
U epizodi Remarkerovog podkasta „Zadovoljstvo u tekstu” pod nazivom „Osteopenia i digitalni botoks” Biljana Keller i Vladimir Cerić govore o novom filmu „Irac” koji je režirao Martin Skorseze.
the_irishman
Poster za novi film Martina Skorsezea "Irac" / Foto: Ypehmish

Njegova najnovija gangsterska priča zasnovana na romanu „I Heard You Paint Houses” Čarlsa Branta, fokusira se na tri lika: Frenka Širana (Robert De Niro) kamiondžiju i ubicu, Rasela Bafalina (Džo Peši) mafijaša iz Pensilvanije i Džimija Hofu (Al Paćino) predsednika sindikata.

O ovom filmu pričaju i pišu svi: o deglamuralizaciji mafije, glumi De Nira, Pešija, Paćina, o tome da je mafija bila uključena u izbornu prevaru i ubistvo Kenedija, u invaziju u Zalivu svinja… Međutim priča se i o dosadi, trajanju, specijalnim efektima, o platformi na kojoj se emituje. Kritika obožava ovaj film, publika jako voli ovaj film, ali malo manje od kritike.

#team_keller i #team_synth su zaratili, sa kim se slažete i zbog čega napišite u komentarima! Hvala i što šerujete, slušate i volite naš podkast, mnogo nam to znači!

Disklejmer: Ko je kao mali spavao s igračkom E.T.-a, kada prvi put čuje da se ovaj vanzemaljac spominje u ovoj epizodi podkasta, neka pevuši minut pa nek nastavi da sluša.

Dizajnerka zvuka: Lidija Mirović

Članak je prenet sa portala Remarker.

Članak je prenet sa portala Remarker.