Otac ubijene Eme roditeljima K.K: Bez vas memorijalni centar ne bi ni postojao… za njega ste u potpunosti zaslužni

29. February 2024.
Danas se nastavlja suđenje roditeljima dečaka ubice iz OOŠ „Vladislav Ribnikar“. Prošle nedelje ostala je upečatljiva izjava advokatice odbrane da suđenje više košta nego imovina optuženih i da je korisnije suđenje prekinuti, kako bi porodica ubice taj novac donirala za Memorijalni centar.
Image-1-7-640x853
Ema Kobiljski i njen tata. Foto: Privatna arhiva

Autor: Tata ubijene Eme, Dragan Kobiljski, Izvor: Facebook post

Dragan Kobiljski, tata ubijene Eme, na svom fejsbuk profilu komentariše ove izjave:

Još uvek ne mogu da pojmim pokušaj relativizacije gnusnog zločina od strane Kecmanovića i njihove advokatice Ivelje iznoseći tobože želju porodice Kecmanović da daju donaciju za memorijalni centar streljane dece. To nam putem advokata poručuju ljudi koji se nisu ni pojavili na iznošenju naših najdubljih patnji čime su još jednom potvrdili potpuno odsustvo saosećanja i društvene odgovornosti.

Ostaje mi samo da ih umirim i da im kažem:

Već smo se izjasnili da svu eventualnu odštetu opredeljujemo u humanitarne svrhe, tako da ne brinete oko donacije za društveno dobro. Kada je memorijalni centar u pitanju, učinili ste više nego dovoljno, jer bez vas memorijalni centar ne bi ni postojao. Za njega ste u potpunosti zaslužni, tako da i tu budite spokojni.

 

Click