Obezbedimo higijenske pakete najsiromašnijima koji po svoj jedini dnevni obrok dolaze u Crkvenu narodnu kuhinju

15. April 2020.
Fondacija Ana i Vlade Divac, koja redovno pomaže Crkvenoj narodnoj kuhinji, upućuje apel svim ljudima u Srbiji i širom sveta da pomognu da se korisnicima kuhunje obezbede paketi osnovnih higijenskih sredstava. Omogućimo ljudima dovoljno sredstava za osnovnu ličnu higijenu koja nikada do sada nije bila važnija.
niste sami
Foto: Fondacija Ana i Vlade Divac

Da bismo hitno obezbedili prvih 1.000 paketa za više od 2.600 dece I odraslih, potrebno je da zajedno prikupimo sredstva. Dugogodišnja donatorka Fondacije i Crkvene narodne kuhinje Anka Jakšić Erne, donirala nam je više od milion dinara, individualni donatori više od 200.000 dinara, a potrebno nam je još 1,4 miliona dinara kako bismo obezbedili novčana sredstva za redovno mesečno snadbevanje paketima više od 2.600 dece i odraslih. 

Ljudima koji nisu u mogućnosti da preuzmu pakete, volonteri Crkvene narodne kuhinje, koji ovih dana hranu odnose lično ugroženim ljudima, dostaviće i pakete sa higijenskim sredstvima.

Mislimo na najranjivije, budimo solidarni, obezbedimo za njih zajedno osnovna sredstva za ličnu higijenu!

Njihova jedina nada je Crkvena narodna kuhinja. Njihova mogućnost da dođu čim pre do higijenskih sredstava ste vi. Donirajte, za jedan ili više higijenskih paketa!

Hvala u ime 2.600 ljudi!

Click