Foto – konkurs Kancelarije za mlade opštine Bečej

Javni ServisOktobar 30, 20182min00
moj-becej-logo.jpg

Kancelarija za mlade opštine Bečej objavila je još jedan foto – konkurs, na temu „Sreća je za mene…“.

Na konkurs koji traje do 28. novembra mogu da se prijave mladi sa teritorije opštine Bečej, a autori tri najlepše fotografije će biti nagrađeni tablet računarima.

– Zainteresovani od 15 do 30 godina starosti mogu poslati svoje autorske fotografije putem kojih će nam dočarati šta za njih predstavlja sreću, ko ili šta ih čini srećnim ili mesta na kojima se pozitivno osećaju, objašnjava Dane Mandić, pomoćnik predsednika opštine zadužen za mlade.

Svaki učesnik može poslati do dve  fotografije, i to jednu u boji i jednu u crno-beloj varijanti na imejl adresu mladi.becej@gmail.com sa naznakom „Za foto konkurs“.

-Posebna napomena potencijalnim učesnicima jeste da će žiri voditi računa o upotrebi programa za grafičko uređivanje fotografija i efekata koji nisu zabranjeni, ali je poželjno njihovo minimalno prisustvo, dodaje Mandić.

Autori tri najlepše fotografije biće nagrađeni tablet računarima, a učesnici konkursa mogu da osvoje i USB memorije, majice i druge nagrade.

Proglašenje pobednika biće 30. novembra u popodnevnim časovima u Galeriji „Krug“ Gradskog pozorišta Bečej gde će biti izložene najlepše fotografije pristigle na konkurs.

Podsetimo, Kancelarija za mlade je početkom ove godine takođe organizovala foto- konkurs, na kom je učestvovalo 56 takmičara sa ukupnp 135 fotografija. Tada je u kategoriji „Ljudi“ pobedio Arnold Nađtorma, u kategoriji „Priroda/ulice/objekti“ Zorana Tanurdžić, a kategoriji „Crno-bele fotografije“ Danijel Rauški.


Članak je prenet sa ove stranice.