Ognjen Nikolić pionirski prvak Srbije u krosu

Javni ServisOktobar 29, 20182min0
Ogi-PS-1.jpg

U subotu 27. 10. 2018. godine, u Pančevu je održano prvenstvo Srbije u krosu, na kome je kroz cilj prošlo čak 404 takmičara.

Kao i ranije najveći broj takmičara je nastupio u mlađim kategorijama, pa je u pionirskim i mlađejuniorskim trkama nastupilo preko 300 takmičara/ki. Ovaj podatak dovoljno govori o kvalitetu atletičara AK “ČAAK”, koji upravo u ovim kategorijama postižu odlične rezultate.

U trci mlađih pionirki, gde je nastupilo 86 takmičarki, Iva Zelenović se nije najbolje snašla na startu, što je na kraju dovelo do osvajanja 6. mesta. Naravno da je i ovo dobar rezultat, jer će se i iduće godine takmičiti u istoj kategoriji, pošto joj je ove godine prva godina mlađih pionirki.

Nikakvo iznenađenje nije dozvolio Ognjen Nikolić u trci pionira, koji je ostvario ubedljivu pobedu na dužini staze od 2.000 metara.

Sanja-Đoković-2-mesto

Sanja Đoković 2. mesto

U trci mlađih juniorki na 4000 metara odličan nastup imala je Sanja Đoković osvajanjem 2. mesta. Ostvarivanjem ovog plasmana Sanja očekuje poziv selektora Edina Zukovića za nastup u reprezentaciji Srbije na krosu Balkana, koji se ove godine održava u Rumuniji.

_______________________________________________________

14 ukupnih pregleda 14 dnevna pregleda


Članak je prenet sa ove stranice.