Lidl se otvorio, nijedan pacijent na Urgentnom centru

Javni ServisOktobar 11, 20182min00
lidl-red-720x405.jpg
<p></p>Lekari Službe urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac jutros od 7 pa danas do 10 časova imali su svega 12 pacijenata, što je deset puta manje od uobičajenih situacija tokom radnih dana. „<em>Imali smo samo dva, i to ozbiljna pacijenta, završili posao i, evo, sedimo besposleni, što nam se nikada do sada nije desilo</em>“, kaže nam jedan od lekara u tom centru. <strong> Ovakva situacija nezvanično se dovodi u vezu sa jutrošnjim otvaranjem nemačkog Luidla u Leskovcu gde su u ogromnom redu čekali da pazare, po akcionim cenama, Leskovčani, uglavnom pacijenti srednje i starije životne dobi.</strong> http://jugmedia.rs/otvoren-lidl-guzve-i-redovi-od-4-ujutru-foto-video/ „<em>Nema pacijenata koji se žale na visok pritisak, vrtoglavice i na gušenja, te na bolesti zbog kojih se u Urgentnom centru prave najveće gužve koje nas ometaju da zaista urgentne boplesnike pregledamo i zbrinemo što pre</em>“, dodaje ovaj lekar. Lidl je otvoren tačno u 8, a i dva sata kasnije redovi se ispred ulaznih vrata nisu smanjili. <p><strong>Ipak, možda nakon kupovine, s obzirom na sledeću situaciju sa snimka u leskovačkom Lidlu, lekari imaju pune ruke posla:</strong></p> https://www.facebook.com/jugmedia/videos/867277896809561/<p>Članak <a rel="nofollow" href="http://jugmedia.rs/lidl-se-otvorio-nijedan-pacijent-na-urgentnom-centru/">Lidl se otvorio, nijedan pacijent na Urgentnom centru</a> se pojavljuje prvo na <a rel="nofollow" href="http://jugmedia.rs/">juGmedia</a>.</p>

Lekari Službe urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac jutros od 7 pa danas do 10 časova imali su svega 12 pacijenata, što je deset puta manje od uobičajenih situacija tokom radnih dana.

Imali smo samo dva, i to ozbiljna pacijenta, završili posao i, evo, sedimo besposleni, što nam se nikada do sada nije desilo“, kaže nam jedan od lekara u tom centru.

 Ovakva situacija nezvanično se dovodi u vezu sa jutrošnjim otvaranjem nemačkog Luidla u Leskovcu gde su u ogromnom redu čekali da pazare, po akcionim cenama, Leskovčani, uglavnom pacijenti srednje i starije životne dobi.

OTVOREN Lidl: Gužve i redovi od 4 ujutru (FOTO, VIDEO)

Nema pacijenata koji se žale na visok pritisak, vrtoglavice i na gušenja, te na bolesti zbog kojih se u Urgentnom centru prave najveće gužve koje nas ometaju da zaista urgentne boplesnike pregledamo i zbrinemo što pre“, dodaje ovaj lekar.

Lidl je otvoren tačno u 8, a i dva sata kasnije redovi se ispred ulaznih vrata nisu smanjili.

Ipak, možda nakon kupovine, s obzirom na sledeću situaciju sa snimka u leskovačkom Lidlu, lekari imaju pune ruke posla:

https://www.facebook.com/jugmedia/videos/867277896809561/

Članak Lidl se otvorio, nijedan pacijent na Urgentnom centru se pojavljuje prvo na juGmedia.


Članak je prenet sa ove stranice.