Leskovac dobio još jedan simbol, selfiji već pljušte

Javni ServisOktobar 11, 20181min00
simbol_les-720x540.jpg
<p></p>U centru Leskovca osvanuo je jutros ukras grada sa početnim slovima – Le, plave i crvene boje, koje uokviruje belo srce, a prema prvim reakcijima prolaznika, verovatnoća je da će ovaj znak postati još jedan simbol grada na Veternici, kao sppmenik Tomi Zdravkoviću u centralnom parku. Znak je od metala i učvršćen je na jakom postamentu. Tokom noći će svetleti. Postavljen je na platou ispred prodavnice „Đak“, a kako saznajemo pripremaju se još dva takva znaka koji će biti postavljeni na dve lokacije nedaleko od centra. Ovaj znak donacija je jednog privrednika za današnji Dan grada Leskovca koji se nizom akcija obeležava baš danas.<p>Članak <a rel="nofollow" href="http://jugmedia.rs/leskovac-dobio-jos-jedan-simbol-selfiji-vec-pljuste/">Leskovac dobio još jedan simbol, selfiji već pljušte</a> se pojavljuje prvo na <a rel="nofollow" href="http://jugmedia.rs/">juGmedia</a>.</p>

U centru Leskovca osvanuo je jutros ukras grada sa početnim slovima – Le, plave i crvene boje, koje uokviruje belo srce, a prema prvim reakcijima prolaznika, verovatnoća je da će ovaj znak postati još jedan simbol grada na Veternici, kao sppmenik Tomi Zdravkoviću u centralnom parku.

Znak je od metala i učvršćen je na jakom postamentu. Tokom noći će svetleti. Postavljen je na platou ispred prodavnice „Đak“, a kako saznajemo pripremaju se još dva takva znaka koji će biti postavljeni na dve lokacije nedaleko od centra.

Ovaj znak donacija je jednog privrednika za današnji Dan grada Leskovca koji se nizom akcija obeležava baš danas.

Članak Leskovac dobio još jedan simbol, selfiji već pljušte se pojavljuje prvo na juGmedia.


Članak je prenet sa ove stranice.