Đorđe Miljenović sa bendom u petak pred Nišlijama

Javni ServisOktobar 31, 20182min00
1280x0_djorjde-miljenovic-bad-copy-nis-foto-jv-arhiva-marko-pekic-1.jpg
Popularni Skaj Vikler iz hip-hop trija Bad Copy sa nešto drugačijim zvukom, sa novim bendom i pod svojim pravim imenom - Đorđe Miljenović nastupiće u petak 2. novembra u niškom klubu Feedback. Svirka, prema najavi organizatora, počinje u 23 sata.

Popularni Skaj Vikler iz hip-hop trija Bad Copy sa nešto drugačijim zvukom, sa novim bendom i pod svojim pravim imenom – Đorđe Miljenović nastupiće u petak 2. novembra u niškom klubu Feedback. Svirka, prema najavi organizatora, počinje u 23 sata.

Miljenović je 2017. godine izdao 2 albuma “Sam pao, sam se ubio” i “Amovi”, a ekipa koja nastupa sa Viklerom je već odavno poznata široj ex YU publici jer skoro svi dolaze iz domaćih proslavljenih bendom kao što su Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša i Sopot.

Albumi u sebi sadrže razne muzičke mirise i stilove kao što su pop, rock, country i blues, a u kojima Miljenović bezkompromisno opisuje svoje okruženje i događaje. Za vrlo kratak period, bend je već nastupao u Beogradu preko 10 puta na rasprodatim koncertima, Sarajevu, Novom Sadu, Crnoj Gori – navode organizatori.

Pored numera sa pomenuta dva albuma, kako navode organizatori, bend izvodi i nove kompozicije koje će se naći na trećem studijskom albumu kao što su: Sve Prolazi, Ti si sve što ti nisi i druge.

Bend čine vokal Đorđe Miljenović – Skaj Vikler, bubnjar Lav Bratuša (Darkwood Dub), klavijature, vokali i daire – Milan Mika Aćimović (bend Sopot), gitarista Janko Mostarlić (Kanda, Kodža i Nebojša), još jedan gitarista Đorđe Todorović i basista Goran Lukić.

Kako kažu organizatori, karte koštaju 500 dinara, a mogu se kupiti u Vintage shop-u u Davidovoj i u Galileo tours-u u Nikole Pašića.

Na ulazu pred početak svirke biće 700 dinara.


Članak je prenet sa ove stranice.