REGION


25. March 2020.KomentarOslobođenje

Prije samo mjesec, svijet je bio potpuno drugačiji, mada je Italija već bila počela da se bori protiv koronavirusa. Danas znamo da se svijet promijenio i da teško da će i poslije epidemije da se vrati u prethodno stanje.

22. March 2020.BukaDruštvo

Dok čekamo hoćemo li svi pomrijeti od koronavirusa SARS-CoV2, zalijepljeni za ekrane tražimo informacije koje bi nam mogle pomoći u preživljenju.

22. March 2020.NovostiRegion

Naši volonteri diljem Hrvatske svugdje su na raspolaganju našim sugrađanima, i svima drugima, ne samo onima srpske nacionalnosti, nego i onima drugih nacionalnosti. Ovo je vrijeme kada sve podjele trebaju pasti, poručio je Milorad Pupovac.

22. March 2020.BBCFoto/VideoRegion

Dva snažna zemljotresa pogodila su rano jutros okolinu Zagreba. Poginula je jedna osoba, a veliki broj ljudi je zadobio lakše povrede. Napravljena je velika materijalna šteta.

21. March 2020.KomentarRegionVijesti

Ako na što treba da budemo ponosni, neka oprosti sva istorija i bitke, treba da smo ponosni što ovog puta smo uradili posao kako treba!

21. March 2020.KomentarNovostiRegion

Danas, kada se južnokorejski pristup smatra uzornim načinom suzbijanja epidemije, tamošnji epidemiolozi zadovoljni su svojim postignućem. Na 8799 zaraženih imaju samo 102 mrtvih, ali nisu nimalo mirni. Dnevne brojke novozaraženih počele su padati 41 dan od prvog zabilježenog slučaja. U Hrvatskoj je dosad prošlo 25 dana.

Plenkovićev trijumf na unutarstranačkim izborima imat će dalekosežne posljedice za gubitničku ekipu, prije svega za Milijana Brkića, dojučerašnjeg Plenkovićevog zamjenika.

21. March 2020.BukaDruštvo

Ove godine 21. mart u Banjaluci zbog situacije sa kronavirusom proći će bez svečanosti na koje smo navikli, a koju je organizovao Centar „Dajte nam šansu-Zvjezdice“.

20. March 2020.DruštvoForum.tmRegion

Atletske sposobnosti COVIDA-19: Virus pred kojim je život stao, treba oko dva metra u zatvorenom prostoru i oko metar i pol na otvorenom, da skoči s nositelja na primatelja, odnosno s nositeljice na primateljicu, s muškarca na ženu i žene na muškarca… ma s točke A na točku B. E sada, kako, majku mu, skače dulje što je manja mogućnost zaleta, nije najjasnije.

19. March 2020.NovostiRegion

Novonastala situacija idealna je da pogledate filmove s tematikom zombi apokalipse iz različitih krajeva svijeta, kao i zombi serije koje nisu ‘The Walking Dead’, preporučuje Predrag Ličina, redatelj filma ‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’.